TwitterFacebook
  Zonwerende folies Warmtewerende folies Energiebesparende folies

Blog

 • 22-10-2018
  Zonwering lichtstraat

  Een lichtstraat komt u op veel verschillende plekken tegen, zoals kantoorruimtes, klaslokalen en musea. Deze kunststof vlakken of bollingen zorgen voor natuurlijk zonlicht op donkere plekken. Prettig, want dat scheelt u een hoop extra lampen. Maar het kent ook een keerzijde, namelijk natuurlijke warmte. Doordat de zon op het glas schijnt, schiet de temperatuur onder de lichtstraten omhoog. Dorigo-Rosbag biedt hier een oplossing voor: zonwering voor lichtstraten.

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 21-08-2018
  Zonwering voor lichtkoepels: maak ruimtes weer koel en aangenaam

  Bent u op zoek naar lichtkoepelzonwering? Dan komen de woorden hittegenerator, sauna of broeikas u vast bekend voor. Allemaal benamingen voor de opwarming van ruimtes onder lichtkoepels. Naast warmte is ook schittering op beeldschermen een groot irritatiepunt. Met vermoeiende ogen als gevolg. Dorigo-Rosbag heeft voor u de oplossing: een speciale zonwerende coating voor lichtkoepels van Sunspray’80.

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 23-07-2018
  Anti-inkijkfolie

  Anti-inkijkfolie - of privacyfolie - wordt gebruikt om inkijk te verminderen. De folie is toe te passen op bijvoorbeeld een bedrijfspand, woning, kinderdagverblijf of winkel. Ook ramen van auto’s en bedrijfswagens worden regelmatig beplakt met anti-inkijkfolie. In deze blog vertellen we meer over de voordelen van anti-inkijkfolie.

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 11-05-2018
  Vison Control privacyfolie

  Transparantie, onbelemmerd doorzicht én privacy. Dat is de zichtbepalende folie van het merk Vision Control. Het is een simpele én duurzame manier om de zichtbaarheid van boven naar beneden, van links en rechts en van binnen naar buiten te beïnvloeden.

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 10-04-2018
  Privacyfolie voor led-tv’s

  Een door glas omgeven spreekkamer kan ervoor zorgen dat gevoelige informatie op een led-tv niet langer meer privé is. Een blik op het scherm kun je tenslotte niet voorkomen. Of toch wel? In deze blog leggen we u uit wat de voordelen zijn van privacyfolie voor led-televisies.

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 21-03-2018
  Glasfolie voor bedrijven

  Glasfolie is een raamfolie die bescherming biedt tegen inkijk bij ramen en deuren. De folie wordt vaak aangebracht op ramen van bedrijfspanden, zoals kantoren, musea en schoolgebouwen. Veel glasfolies ziet u haast niet zitten en hebben toch veel onzichtbare voordelen!

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 13-02-2018
  De onzichtbare kracht van anti-reflectiefolie

  Gefronste wenkbrauwen, neuzen die bijna tegen het scherm zijn gedrukt en vooral veel irritatie. Herkent u dit? Zonlicht dat weerspiegelt op een computerscherm zorgt voor veel ongemakken. Door anti-reflectiefolie te bevestigen voorkomt u deze weerschittering. Het is een ultradunne laag die u niet ziet zitten op het raam. Ideaal!

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 12-01-2018
  Anti-graffitifolie: voorkom blijvende schade door vandalisme

  Kantoren, scholen en winkels zijn vaak de dupe van de creatieve uitspattingen van graffitispuiters. Deze ongewenste afbeeldingen of teksten op uw (bedrijfs)pand zijn een doorn in het oog. Door het gebruik van anti-graffiticoating is de schade minimaal en blijven uw ramen langer mooi.

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 13-12-2017
  Raamfolie op maat: altijd een passende oplossing

  Wilt u meer privacy én besparen op uw energiekosten? Of wilt u uw eigendommen beter beschermen? Kies dan voor raamfolie op maat. Raamfolie is er in verschillende soorten en maten en de oplossing voor veel problemen.

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 22-11-2017
  Veiligheidsfolie: 3 vragen over het ‘onzichtbare pantser’

  Denkt u dat veiligheidsfolie een stukje technologie van deze eeuw is? Dan zal het u verbazen dat veiligheidsfolie al sinds de jaren 70 bestaat. De afgelopen jaren heeft de folie natuurlijk wel een transformatie ondergaan. Maar de ijzersterke werking, die staat al 40 jaar als een huis. In deze blog geven we antwoord op 3 veelgestelde vragen over het ‘onzichtbare pantser’.

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 13-10-2017
  Kies voor warmtereflecterende folie en bespaar geld

  Draait uw klimaatcontrolsysteem overuren? Zorgt het in de zomer voor koelte en de winter voor warmte? Dan heeft u aan het einde van het jaar waarschijnlijk een flinke rekening. Kosten besparen? Regel het klimaat op een duurzame manier en kies voor warmtereflecterende folie folie.

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 4-10-2017
  Vertraag verkleuring met uv-werende folie

  U heeft objecten in huis of op kantoor die verkleuren, vergelen of ontkleuren. Dit komt door met name uv. Ultraviolette straling start processen die onherstelbare schade opleveren. Wilt u verkleuring van uw interieur of kantoormeubilair vertragen? Kiest dan voor een duurzame manier en kies voor uv-werende folie.

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 22-09-2017
  Glasfolie biedt extra bescherming én veiligheid

  Zoekt u een duurzame en betaalbare oplossing voor meer veiligheid en bescherming van uw kantoorpand? Denk dan eens aan glasfolie!

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 16-08-2017
  Beter slapen en werken dankzij verduisterende raamfolie en privacyfolie

  Ramen geven een doorkijkje naar de wereld buiten. Maar juist dat doorkijkje kan storend zijn. Bijvoorbeeld tijdens uw werk, maar ook wanneer mensen willen slapen. Dus heeft u behoefte aan minder afleiding, meer concentratie of weinig lichtinval? Laat dan uw raam verduisteren of kies voor anti inkijk folie.

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 4-07-2017
  Zes redenen om voor isolerende raamfolie te kiezen

  Wilt u de gemakken van isolerende raamfolie ervaren? In deze blog geven we zes redenen en voordelen om voor isolerende raamfolie te kiezen.

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 15-06-2017
  Spiegelfolie

  De naam zegt het eigenlijk al: privacyfolie, in de volksmond vaak spiegelfolie genoemd, zorgt ervoor dat u meer privacy heeft. Wel naar buiten kijken, maar overdag geen inkijk van buiten naar binnen.

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 1-06-2017
  Warmtewerende raamfolie: de oplossing voor warme ruimtes

  Warmtewerende raamfolie zorgt ervoor dat warme kantoorpanden, scholen en praktijkruimtes weer koel aanvoelen. Een comfortabele en duurzame oplossing.

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Blog? Onze adviseurs vertellen u er graag over.

Stel uw vraag

Persoonlijk advies?

Natale Dorigo

Natale Dorigo vertelt u graag meer.

Afspraak maken