TwitterFacebook
  Zonwerende folies Warmtewerende folies Energiebesparende folies

Blog

 • 13-10-2017
  Kies voor warmtereflecterende folie en bespaar geld

  Draait uw klimaatcontrolsysteem overuren? Zorgt het in de zomer voor koelte en de winter voor warmte? Dan heeft u aan het einde van het jaar waarschijnlijk een flinke rekening. Kosten besparen? Regel het klimaat op een duurzame manier en kies voor warmtereflecterende folie folie.

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 22-09-2017
  Glasfolie biedt extra bescherming én veiligheid

  Zoekt u een duurzame en betaalbare oplossing voor meer veiligheid en bescherming van uw kantoorpand? Denk dan eens aan glasfolie!

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 16-08-2017
  Beter slapen en werken dankzij verduisterende raamfolie en privacyfolie

  Ramen geven een doorkijkje naar de wereld buiten. Maar juist dat doorkijkje kan storend zijn. Bijvoorbeeld tijdens uw werk, maar ook wanneer mensen willen slapen. Dus heeft u behoefte aan minder afleiding, meer concentratie of weinig lichtinval? Laat dan uw raam verduisteren of kies voor anti inkijk folie.

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 4-07-2017
  Zes redenen om voor isolerende raamfolie te kiezen

  Wilt u de gemakken van isolerende raamfolie ervaren? In deze blog geven we zes redenen en voordelen om voor isolerende raamfolie te kiezen.

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 15-06-2017
  Spiegelfolie

  De naam zegt het eigenlijk al: privacyfolie, in de volksmond vaak spiegelfolie genoemd, zorgt ervoor dat u meer privacy heeft. Wel naar buiten kijken, maar overdag geen inkijk van buiten naar binnen.

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo
 • 1-06-2017
  Warmtewerende raamfolie: de oplossing voor warme ruimtes

  Warmtewerende raamfolie zorgt ervoor dat warme kantoorpanden, scholen en praktijkruimtes weer koel aanvoelen. Een comfortabele en duurzame oplossing.

  persoon-foto.jpgNatale Dorigo