TwitterFacebook
    Zonwerende folies Warmtewerende folies Energiebesparende folies

Anti-graffitifolie: voorkom blijvende schade door vandalisme

persoon-foto.jpg12-01-2018 - Natale Dorigo

’s Ochtends aankomen en zien dat er op uw pand is geklad. U kunt zich vast betere ochtenden bedenken. Om de boel schoon te krijgen, moet een gespecialiseerd schoonmaakteam de ramen wassen met milieuonvriendelijke schoonmaakmiddelen. De agressieve verf bijt zich namelijk vast in het raam en is er dus moeilijk af te krijgen. Het boenen zorgt bovendien voor krassen op de ramen. En of de verf er echt af gaat, blijft de vraag.

anti-graffitifolie

Voordelen 

Wilt u uw ramen en (schuif)deuren beschermen tegen vandalisme door graffiti? Dit zijn de voordelen van onze beschermende folie:

  1. Folie beschermt het glas tegen graffiti en/of krassen
  2. Glasfolie is helder en heeft een goede doorkijk
  3. U bespaart op schoonmaakkosten
  4. Het is makkelijk in onderhoud

Werking beschermende folie

De bovenste laag van onze speciale anti-graffitifolie laat geen inkt door, waardoor de verf er bovenop blijft liggen. Dat betekent dat er als er onverhoopt toch is geklad, u de verf er makkelijker af wast. Dit komt omdat de verf zich niet kan hechten aan de bovenlaag van uw ramen.

Kostenbesparende oplossing

Een ander groot voordeel van anti-graffitifolie is dat de ondergrond niet door de verf wordt aangetast. U hoeft ramen dus niet te vervangen. De speciale anti-graffitifolie van Dorigo-Rosbag is dus een kostenbesparende oplossing tegen vandalisme door graffiti.

Preventieve oplossing tegen graffiti

Doordat de verf zich niet goed aan de folie hecht, zullen graffitispuiters uw pand minder snel zien als ‘de juiste spot’. De anti-vandalismefolie werkt dus ook deels preventief. Uw pand helemaal beveiligen? Dan kunt u uw ramen ook inbraakvertragend maken. Dit komt omdat wij gebruikmaken van dunne lagen folie. Indien gewenst kunnen we dus een extra laag folie aanbrengen. U leest alles over onze inbraakvertragende raamfolie in onze blog over veiligheidsfolies.

Wilt u een einde maken aan vandalisme aan uw pand?

Neem vrijblijvend contact op!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Anti-graffitifolie: voorkom blijvende schade door vandalisme? Onze adviseurs vertellen u er graag over.

Stel uw vraag

Persoonlijk advies?

Natale Dorigo

Natale Dorigo vertelt u graag meer.

Afspraak maken