TwitterFacebook
    Zonwerende folies Warmtewerende folies Energiebesparende folies

Anti-inkijkfolie

persoon-foto.jpg23-07-2018 - Natale Dorigo

Het grootste voordeel van anti-inkijkfolie is dat de folie zorgt voor minder inkijk, terwijl u wel gewoon naar buiten kunt kijken. Daarnaast zorgt deze raamfolie er ook voor dat de hinderlijke lichtschittering minder wordt. Werken op de computer wordt zo een stuk prettiger.

Voordelen anti-inkijkfolie

De folies van Dorigo-Rosbag weren daarnaast ook standaard infrarood licht. Dit zorgt ervoor dat ruimtes niet langer onnodig te warm worden. Anderzijds houden de folies uv-licht tegen. Door dit licht kunnen meubels of gordijnen verkleuren. Iets wat door het gebruik van anti-inkijk raamfolie een stuk minder wordt.

Oftewel: anti-inkijkfolie heeft veel voordelen:

  • minder inkijk
  • minder lichtschittering
  • minder infrarood en ultraviolet licht

Spiegelfolie tegen inkijk

Door ramen te beplakken met anti-inkijkfolie wordt het werken in bijvoorbeeld kantoorpanden of fabrieken veel prettiger. En de kans op verkleuring? Die wordt aanzienlijk verkleind. Bovendien zijn opslagruimtes beter bewaakt doordat de producten niet te zien zijn.

We plakken dan ook vaak folies op panden waar een hoge mate van privacy heerst. Denk aan ziekenhuizen, tandarts- of fysiotherapiepraktijken en scholen of kinderdagverblijven. Geen last van inkijk, terwijl u wel van het uitzicht naar buiten kunt blijven genieten.

Blijvende oplossing

Onze anti-inkijkfolies zijn onderhoudsvrij en vrijwel onzichtbaar. Privacyfolie biedt altijd een blijvende oplossing en is beschikbaar voor elk type glas. Dus of u nu nieuw, bestaand, enkel- of juist dubbelglas heeft, we monteren het altijd op dezelfde manier. En vast is bij ons ook echt vast. Ook zult u geen hinder ondervinden als u het glas wilt reinigen. Dit gaat net zo gemakkelijk als bij normaal glas.

Professionele aanpak

Er zijn heel wat soorten privacyfolie of anti-inkijkfolie te verkrijgen. Wij raden je aan om het aanbrengen van de folie door een professional uit te laten voeren. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Dorigo-Rosbag is Nederlands eerste glasfoliespecialist. Al sinds 1970 kiezen wij voor een persoonlijke aanpak en service, snelle levering en een professionele montage. Daarnaast vinden wij duurzame en recyclebare producten erg belangrijk.

Benieuwd naar de professionele montage van Dorigo-Rosbag? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van anti-inkijkfolie.

Neem vrijblijvend contact op!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Anti-inkijkfolie? Onze adviseurs vertellen u er graag over.

Stel uw vraag

Persoonlijk advies?

Natale Dorigo

Natale Dorigo vertelt u graag meer.

Afspraak maken