TwitterFacebook
    Zonwerende folies Warmtewerende folies Energiebesparende folies

De onzichtbare kracht van anti-reflectiefolie

persoon-foto.jpg13-02-2018 - Natale Dorigo

Veel ondernemers kiezen voor anti-reflectiefolie om de werksituatie voor hun werknemers te verbeteren. Knijpen met de ogen, een verkeerde zithouding en irritaties zijn hierdoor verleden tijd. Door te kiezen voor folie bespaart u bovendien een hoop geld. Nieuwe ramen, zonwering of speciale computers kosten immers meer dan het eenmalig bevestigen van reflecterende folie.

Kwaliteitsfolie

Reflecterende folie voor ramen is wat we bij Dorigo-Rosbag noemen een onzichtbare kracht. Wanneer de folie is gemonteerd, merkt u enkel en alleen nog de voordelen op. De schittering van de zon wordt tegengehouden door een ultradunne laag kwaliteitsfolie aan de buitenkant van het raam.

Daarnaast is de folie die wij gebruiken om schittering tegen te gaan zo samengesteld dat het nog steeds zonlicht binnenlaat. Dat is wel zo prettig, want hierdoor worden uw ruimtes niet onnodig donker. Dit zou anders weer andere kosten verhogen, zoals de elektriciteit- en de energierekening.

Ultra dunne folies

De anti-reflectiefolie is onderdeel van onze lijn raamfolies. Doordat wij gebruikmaken van ultra dunne folies kunt u nog meer eigenschappen aan uw raamfolie toevoegen. We bevestigen dan dunne lagen over elkaar heen. Denk aan:

Afspraak op maat

U leest, folies bieden veel voordelen. Aan de ene kant zorgt anti-reflectiefolie dus voor een vermindering van schittering op beeldschermen en aan de andere kant ziet u de folie haast niet zitten op het raam. Klinkt dit als muziek in de oren en wilt u uw probleem zo snel mogelijk oplossen? Geef ons dan een belletje.

En omdat we begrijpen dat de werkzaamheden gewoon door moeten gaan, kijken we graag samen met u naar het beste moment om de folie te monteren, zonder dat we uw medewerkers in de weg zitten. Dat is wel zo prettig!

Neem vrijblijvend contact op!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over De onzichtbare kracht van anti-reflectiefolie? Onze adviseurs vertellen u er graag over.

Stel uw vraag

Persoonlijk advies?

Natale Dorigo

Natale Dorigo vertelt u graag meer.

Afspraak maken