TwitterFacebook
    Zonwerende folies Warmtewerende folies Energiebesparende folies

Glasfolie voor bedrijven

persoon-foto.jpg21-03-2018 - Natale Dorigo

Veiligheidsglasfolies zijn dikker dan andere soorten folies en zijn opgebouwd uit meerdere dunne laagjes polyester op elkaar. De daadwerkelijke voordelen van glasfolie zitten verstopt in de coating die wordt gebruikt. Dit is de bovenste laag van de raamfolie. Glasfolie is een duurzame en veilige oplossing voor bedrijven.

Verschillende soorten glasfolie

Er zijn heel wat soorten glasfolies. Ze verschillen niet alleen in uiterlijk, maar ook in de werking. Deze soorten glasfolies vindt u bij Dorigo-Rosbag:

Folies met meerdere functies

De hoofdfunctie van de bovengenoemde glasfolies kan verschillen. Zo houden warmtewerende glasfolies en isolerende glasfolies de warmte binnen. Met deze raamfolies reguleert u dus de temperatuur in kantoren zonder dat de verwarming of de airco aan hoeft. Deze glasfolies zijn dan ook duurzame oplossingen voor dure klimaatregelingssystemen.

Zonwerende glasfolie zorgt er juist voor dat de zon minder fel naar binnen schijnt. Daardoor heeft u minder last van de schittering van de zon op beeldschermen. De flinterdunne glasfolie houdt het licht tegen zonder dat het binnen onnodig donker wordt. De folie beschermt daarnaast uw eigendommen tegen verkleuring en zorgt ervoor dat uw medewerkers prettiger kunnen werken.

Glasfolie en privacy

Verduisterende glasfolie noemen we ook wel privacyglasfolie. Deze folie zorgt ervoor dat uw kantoorruimte vanaf buitenaf niet zichtbaar is. Verduisterende glasfolie maakt ruimtes permanent donker. Hierdoor zijn slaapzalen beter verduisterd, eigendommen minder zichtbaar en is er minder afleiding van buitenaf. Kiest u voor privacyglasfolie? Dan bent u van buitenaf niet zichtbaar, maar komt er wel daglicht binnen.

De naam verklapt het al een beetje, maar inbraakwerende glasfolie beschermt uw eigendommen tegen diefstal. Wordt er een ruit ingeslagen? Dan werkt deze folie inbraakvertragend. De veiligheidsglasfolie is strak op het glas bevestigd en hecht goed. Hierdoor maakt u het inbrekers een stuk lastiger om binnen te komen.

Glasfolie-expert

glasfolieWilt u glasfolie op kantoor? Dan kunt ook meerdere folies met elkaar combineren. Dit komt omdat wij gebruikmaken van ultradunne lagen folie. Deze brengen wij over elkaar heen op uw ramen, zodat u profiteert van alle voordelen.

Voor het beste resultaat kiest u voor de professionele aanpak van een glasfolie-expert. Bij Dorigo-Rosbag maken we gebruik van een volledig doorzichtige lijmlaag. Dat betekent 100% transparantie en hechting aan het glas. Hierdoor blijft de folie tot wel 10 jaar zitten. Glasfolie is dus een duurzame oplossing zonder dat u hiervoor de hoofdprijs betaalt.

Wilt u meer weten over de voordelen van glasfolie voor bedrijven? Ons team vertelt u er graag alles over.

Neem vrijblijvend contact op!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Glasfolie voor bedrijven? Onze adviseurs vertellen u er graag over.

Stel uw vraag

Persoonlijk advies?

Natale Dorigo

Natale Dorigo vertelt u graag meer.

Afspraak maken