TwitterFacebook
    Zonwerende folies Warmtewerende folies Energiebesparende folies

Raamfolie op maat: altijd een passende oplossing

persoon-foto.jpg13-12-2017 - Natale Dorigo

Zit u erover na te denken raamfolie op maat te bestellen? Dat is een goede én duurzame zet. Door raamfolie op de ramen te plakken, kunnen werknemers zich namelijk beter focussen. Bovendien raken ze minder snel afgeleid.

Verklein de kans op inbraak

En er zijn meer voordelen. Het monteren van raamfolie zorgt namelijk voor minder zicht op dure computers, printers en andere spullen. Zo wordt de kans op een inbraak een stuk kleiner. En wist u dat bijvoorbeeld het monteren van isolerende raamfolie op maat u een minder hoge energierekening oplevert? Dat komt doordat de temperatuur beter wordt gereguleerd. De warmte blijft binnen en de kou blijft buiten!

Soorten raamfolies

Welke raamfolie past bij uw onderneming? Wij hebben de volgende raamfolies:

Daarnaast kunt u uw raamfolie op maat meerdere functies geven. Dit komt omdat we de flinterdunne lagen kwaliteitsfolie op elkaar kunnen monteren. Afgestemd op elke behoefte. Zo krijgt u precies de folie die u nodig heeft.

Wensen raamfolie op maat

Om uw wensen helder op papier te krijgen, komen we graag bij u langs. We kijken samen met u naar de hoofdfunctie van de raamfolie. Wilt u bijvoorbeeld alleen uw logo op het raam of ook de schittering op beeldschermen tegengaan en het klimaat in uw kantoor aanpakken? Aan de hand van uw wensen maken wij een ontwerp en offerte voor u op maat.

Dorigo-Rosbag kiest voor kwaliteit

In de afgelopen 45 jaar heeft Dorigo-Rosbag flink wat ervaring opgedaan. Wij weten dat voor het beste resultaat de kwaliteit van de folie erg belangrijk is. Daarom maken wij alleen gebruik van gecertificeerde folies. Hierdoor kunt u de komende 15 tot 20 jaar genieten van uw investering.

Raamfolie op maat bestellen? Onze medewerkers vertellen u er graag alles over.

Neem vrijblijvend contact op!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Raamfolie op maat: altijd een passende oplossing? Onze adviseurs vertellen u er graag over.

Stel uw vraag

Persoonlijk advies?

Natale Dorigo

Natale Dorigo vertelt u graag meer.

Afspraak maken