TwitterFacebook
    Zonwerende folies Warmtewerende folies Energiebesparende folies

Vertraag verkleuring met uv-werende folie

persoon-foto.jpg4-10-2017 - Natale Dorigo

Ultraviolette straling

Verschillende materialen reageren ieder op een eigen manier op het licht waaraan ze worden blootgesteld. Uv-werende folie op de ramen, filtert het schadelijke licht uit het zonlicht en is een duurzame en effectieve oplossing zonder dat u er iets van ziet. Als u ook de warmte buiten wilt houden kiest u voor een zonwerende folie.

Hoe werkt uv-werende folie?

De folie waarmee wij werken, heeft meerdere lagen polyester. De combinatie van de verschillende lagen en de gebruikte lijm absorberen uv-A straling. De toplaag heeft een super sterkte kraswerende laag waardoor het heel gemakkelijk schoon te maken is. De uv-werende folie werkt dag en nacht, 7 dagen in de week.

Uv-bestendige folie: een duurzame oplossing

Eenmaal op het glas aangebracht gaat de uv-werende folie heel lang mee, uit onze meer dan 40 jarige ervaring weten wij dat het zeker 12 tot 15 jaar mee gaat. Het is zelfs zo dat in de eerste 10 jaar de veroudering niet meer dan 4 – 5 % bedraagt.
Mocht blijken dat het materiaal na 15 – 18 jaar toch aan vervanging toe is, halen we het simpelweg gewoon van het glas af zonder het glas te beschadigen.

Duurzaamheid en Dorigo-Wierper

Bij Dorigo-Wierper vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Duurzame keuzes maken zorgt ervoor dat u lang kunt genieten van uw investering. En we zorgen er samen voor dat we de aarde netjes doorgeven aan de volgende generatie. Effectief én verantwoord. Daar houden we van!

En die duurzaamheidsvisie vindt u ook terug in onze producten, zoals uv-folies. Doordat we al ruim 45 jaar werkzaam zijn, weten we precies hoe onze folies het door de jaren heen doen. En dat zorgt ervoor dat we volledig achter onze producten staan.

Wilt u meer weten over de uv-werende folie, dat zelfs in de meeste gerenommeerde musea in Nederland en België toegepast wordt, ons team vertelt u er graag alles over.

De mogelijkheden bespreken?

Neem vrijblijvend contact op!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Vertraag verkleuring met uv-werende folie? Onze adviseurs vertellen u er graag over.

Stel uw vraag

Persoonlijk advies?

Natale Dorigo

Natale Dorigo vertelt u graag meer.

Afspraak maken