TwitterFacebook
    Zonwerende folies Warmtewerende folies Energiebesparende folies

Beter slapen en werken dankzij verduisterende raamfolie en privacyfolie

persoon-foto.jpg16-08-2017 - Natale Dorigo

Raamfolie is er in verschillende soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een verduisterende plakfolie, privacyfolie of anti inkijk folie. Er bestaat ook verduisterende raamfolie die de ruimte permanent donkerder maakt. En er zijn raamfolies beschikbaar die alleen het zicht blokkeren, maar nog wel licht naar binnen laten. Kortom, voor diverse situaties kan raamfolie een oplossing zijn.

De voordelen van verduisterende raamfolie en privacyfolie:

  • Gegarandeerd meer privacy
  • Minder afleiding van buiten af
  • Eigendommen zijn minder zichtbaar
  • Slaapzalen zijn beter verduisterd

Ongestoord werken

Het monteren van raamfolie zorgt er voor dat mensen beter presteren. Daarom hebben veel kantoorruimtes en scholen privacyfolie op de ramen. Door de ramen te beplakken met deze folie, worden medewerkers en scholieren niet afgeleid door wat er buiten gebeurt, en kunnen ze ongestoord werken.

U kunt er ook voor kiezen om de raamfolie deels, bijvoorbeeld alleen op ooghoogte, te laten monteren. Zo komt er nog wel genoeg daglicht binnen, maar heeft u geen last meer van afleidingen.

Verduisterende raamfolies worden vooral gebruikt in ruimtes waar mensen slapen of tot rust komen, zoals in ziekenhuizen of de slaapzalen in bijvoorbeeld kinderdagverblijven. In een donkere kamer slaap je beter en worden slapers weer uitgerust wakker.

Raam verduisteren: bewezen minder risico

Anti inkijk folie en verduisterende raamfolie beschermen daarnaast ook uw eigendommen, omdat mensen die langslopen niet naar binnen kunnen kijken. Ook gasten zonder uitnodiging, zoals inbrekers, kunnen niet naar binnen kijken. Hierdoor weten ze niet wat er binnen te halen valt. Het is bewezen dat hierdoor minder risico wordt genomen. En dat scheelt u nieuw glaswerk én een hoop rompslomp met verzekeraars.

Raam verduisteren voor alle locaties

Dorigo-Wierper heeft de afgelopen 45 jaar al heel wat verschillende locaties gezien en problemen verholpen met folies. Van privacy folie bij culturele instellingen, sportscholen en gymzalen tot verduisterende folie bij kinderdagverblijven en ziekenhuizen. Als glasfoliespecialist hebben we dan ook voor de meest uiteenlopende wensen een goede oplossing in huis.

Wilt u de mogelijkheden voor uw locatie bespreken? 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Beter slapen en werken dankzij verduisterende raamfolie en privacyfolie? Onze adviseurs vertellen u er graag over.

Stel uw vraag

Persoonlijk advies?

Natale Dorigo

Natale Dorigo vertelt u graag meer.

Afspraak maken