TwitterFacebook
    Zonwerende folies Warmtewerende folies Energiebesparende folies

Kies voor warmtereflecterende folie en bespaar geld

persoon-foto.jpg13-10-2017 - Natale Dorigo

Draait uw klimaatcontrolsysteem overuren? Zorgt het in de zomer voor koelte en de winter voor warmte? Dan heeft u aan het einde van het jaar waarschijnlijk een flinke rekening. Kosten besparen? Regel het klimaat op een duurzame manier en kies voor warmtereflecterende folie. Dit wordt ook wel ir-reflecterende folie of ir-werende folie genoemd.

Welk groot kantoor heeft tegenwoordig geen klimaatcontrolesysteem? Zo’n systeem is handig, maar draait vaak vooral in de zomer op volle toeren. En dat betekent dat de kosten flink kunnen oplopen. Warmtereflecterende folie op de ramen is daarentegen een duurzame en effectieve oplossing. Met hetzelfde resultaat: een prettig werkklimaat.

Hoe werkt warmtereflecterende folie?

De folie waarmee wij werken, heeft meerdere lagen behandelde polyester. Deze lagen temperen enerzijds het licht en reguleren anderzijds de warmte. Hierdoor komt er aanzienlijk minder warmte van de zon het pand binnen. En het werkt ook andersom. In de winter is het warmteverlies 10% minder. Ir-reflecterende folie werkt daarnaast ook schittering op het beeldscherm tegen, terwijl het zicht naar buiten niet wordt belemmerd.

Wanneer u een airconditioning installeert, heeft u jaarlijks onderhoudskosten. Klimaatsystemen zijn complexe systemen die u niet zelf kunt bijhouden. Daarnaast vragen de apparaten flink wat energie en kunnen ze het plotseling begeven.

Ir-werende folie: een duurzame oplossing

Deze kostenposten heeft u niet wanneer u kiest voor ir-werende folie. Het wordt eenmalig op uw ramen bevestigd. Plus: de warmtereflecterende folie van Dorigo-Rosbag gaat buiten tot wel 10 jaar mee en binnen tot wel 20 jaar. U kunt uw gigantische installatie daardoor vervangen voor een kleinere of zelfs helemaal weglaten. Minder elektriciteit en onderhoudskosten zorgen er zelfs voor dat u de kosten voor ir-bestendige folie snel kunt terugverdienen.

Duurzaamheid en Dorigo-Rosbag

Bij Dorigo-Rosbag vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Duurzame keuzes maken zorgt ervoor dat u lang kunt genieten van uw investering. En we zorgen er samen voor dat we de aarde netjes doorgeven aan de volgende generatie. Effectief én verantwoord. Daar houden we van!

En die duurzaamheidsvisie vindt u ook terug in onze producten, zoals infraroodwerende folie. Doordat we al ruim 45 jaar werkzaam zijn, weten we precies hoe onze folies het door de jaren heen doen. En dat zorgt ervoor dat we volledig achter onze producten staan.

Wilt u meer weten over de spaarzame mogelijkheden van warmtereflecterende folie?
Ons team vertelt u er graag alles over.

Neem vrijblijvend contact op!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Kies voor warmtereflecterende folie en bespaar geld? Onze adviseurs vertellen u er graag over.

Stel uw vraag

Persoonlijk advies?

Natale Dorigo

Natale Dorigo vertelt u graag meer.

Afspraak maken