TwitterFacebook
    Zonwerende folies Warmtewerende folies Energiebesparende folies

Warmtewerende raamfolie: de oplossing voor warme ruimtes

persoon-foto.jpg1-06-2017 - Natale Dorigo

We zijn allemaal blij als de zon schijnt. Maar een felle zon die urenlang het kantoor in schijnt, kan erg vervelend zijn. Wilt u niet de hele dag de airco aan? En toch een prettig werkklimaat bieden? Dan is warmtewerende raamfolie een duurzame én praktische oplossing.

Het IR-licht van de zon zorgt voor warmte. In de zomer vinden we dat vaak fijn, maar wat gebeurt er als de zon een lange tijd op een pand schijnt? De ramen laten de IR-straling naar binnen en de warmte kan vaak geen kant op.

Het gevolg? Het wordt onprettig warm in kantoorruimtes, klaslokalen of praktijkruimtes. Zeker in de zomer kan dit de werkzaamheden belemmeren.
Dat is niet alleen vervelend voor medewerkers, maar ook voor klanten of bezoekers.

Hoe werkt warmtewerende folie?

Warmtewerende raamfolie is hiervoor de oplossing. De folie wordt aan de binnenzijde van een raam bevestigd en weerkaatst de zonnestralen. Dat zorgt ervoor dat het grootste gedeelte van de warmte het pand niet binnenkomt. Deze reflecterende laag houdt maar liefst 94% van het IR-licht tegen.

Zo blijft de temperatuur binnen op peil. Dagen lang de airco aan is daarmee verleden tijd. Dat bespaart medewerkers werkdagen in een droge lucht of zelfs een verkoudheid. En bovendien scheelt het in de energiekosten.

Bij deze bedrijven zijn onze raamfolies succesvol toegepast. Bekijk de reviews.

Voordelen 

Deze warmtewerende oplossing in de vorm van raamfolie zorgt er overigens ook voor vloeren, kantoormeubels, behang en raambekleding langer mooi blijven. Warmtefolie gaat namelijk ook verkleuring tegen.

De voordelen op een rijtje:

  • Beter werkklimaat
  • Kostenbesparend
  • Duurzame oplossing
  • Vrijwel onzichtbaar
  • Makkelijk in onderhoud

Geavanceerde warmtefolies

Wist u trouwens dat folies met een warmtewerende functie steeds geavanceerder worden? Het filter met de warmtewerende werking is zeer dun en daardoor haast onzichtbaar. Iets waar ook monumentale panden baat bij kunnen hebben. Het is namelijk een goed alternatief voor het vervangen van duur monumentaal glas.

Dorigo-Rosbag: ruime ervaring

Als de eerste glasfoliespecialist in Nederland hebben we inmiddels ruime ervaring met uiteenlopende warmtewerende oplossingen. We weten precies wat we doen en gebruiken alleen de beste materialen. Gecertificeerde folies zorgen tenslotte voor veiligheid en zekerheid!

Warmtewerende raamfolie gaat wel 15 tot 20 jaar mee. Daarnaast is de folie zeer onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Ramen reinigen gaat nog nét zo eenvoudig als voor de montage.

Is het op uw werk ook warm binnen? En bent u geïnteresseerd in warmtewerende raamfolie? Dan komen we graag bij u op locatie. We meten dan de lichtintensiteit en bespreken de mogelijkheden. Vervolgens maken we voor u een ontwerp en ontvangt u een offerte op maat.

Onze gespecialiseerde en vakkundige medewerkers kunnen de warmtefolies in een handomdraai op de ramen monteren op het moment dat het u uitkomt.

De mogelijkheden bespreken?

Neem vrijblijvend contact op!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Warmtewerende raamfolie: de oplossing voor warme ruimtes? Onze adviseurs vertellen u er graag over.

Stel uw vraag

Persoonlijk advies?

Natale Dorigo

Natale Dorigo vertelt u graag meer.

Afspraak maken