TwitterFacebook
    Zonwerende folies Warmtewerende folies Energiebesparende folies

Architecten

Bij het ontwerpen van een gebouw, of bij een verbouwing, houdt u natuurlijk rekening met een prettig leef- en werkklimaat voor de toekomstige gebruikers. Dat is uw vak. Juist daarom is het zinvol om licht- en warmtewering in het ontwerp mee te nemen. Wij werken graag met u samen. Onze expertisevelden versterken elkaar om samen tot een praktische oplossing te komen. Helemaal passend binnen uw ontwerp van het aanzicht en met optimaal leefcomfort voor de gebruiker.

Geïntegreerde warmtewering
Gelukkig heeft Dorigo-Rosbag meer dan veertig jaar ervaring in de architectenbranche. Al die tijd werken onze professionals samen met architecten. Innovatie in perfectionering van het binnenklimaat is daarbij speerpunt van onze diensten en oplossingen. Wist u dat er een praktisch onzichtbare folie is die heel veel licht doorlaat, maar toch 85% warmte weert? Dat is een toepassing waar u echt wat aan heeft. Een directe klimaatverbetering en toch bijna niet zichtbaar in het ontwerp.

Privacy esthetisch geborgd
Een ander aspect bij gebouwontwerp is de privacy van de gebruiker. Zeker wanneer het kantooromgevingen, zorginstanties of overheden betreft. Speciaal voor privacygevoelige locaties heeft Dorigo-Rosbag maatwerk oplossingen. Zoals een folie waarmee de inkijk beperkt blijft tot een bepaalde smalle hoek. Of een speciale folie die de inkijk in bepaalde ruimtes tijdelijk of permanent verhindert.