TwitterFacebook
    Zonwerende folies Warmtewerende folies Energiebesparende folies

Bedrijven en kantoren

De Arbowet zorgt voor een verbeterde werkomgeving voor medewerkers. Niet te warm, niet te koud en niet teveel zonlicht op het beeldscherm. Het lijkt allemaal lastig, maar heeft een positieve inslag. Want werknemers in een prettige werkomgeving presteren beter. En beter presterende werknemers leveren u als ondernemer direct meer euro’s op. Daarmee is het toepassen van zonwerende en warmtewerende folie geen investering meer, maar direct rendement!

Prettig werken – meer succes
De oplossingen van Dorigo-Rosbag zijn talloos. Afhankelijk van uw specifieke situatie passen wij een zon- en warmtewerende folie, binnenzonwering, buitenzonwering of een combinatie van oplossingen toe. Voor ons is het belangrijk dat wij uw probleem effectief oplossen. In elke gevelopening is een toepassing te bedenken. Vierkante, ronde of driehoekige ramen? Voor de specialisten van Dorigo-Rosbag geen enkel probleem.

Wel licht, geen warmte
Speciaal voor lichtstraten en dakkoepels is er een witte coating die wij op een professionele manier aanbrengen. Daarmee wordt tot 76% van de warmtestraling geweerd. De problemen buiten houden noemen wij dat. Uw medewerkers werken zo een stuk prettiger en effectiever. Het beste rendement voor uw onderneming.

Het wegnemen van directe zonnen energie, het verminderen van daglicht toetreding zorgt voor een fijnere werkplek. Toch word het aanzicht en beleving van het gebouw niet of nauwelijks aangetast en blijft binnen/buiten contact en andersom gewoon goed mogelijk.