TwitterFacebook
    Zonwerende folies Warmtewerende folies Energiebesparende folies

Levensmiddelenindustrie

‘Fabrikant roept potjes doperwten terug’
Zomaar een kop die op elk willekeurig moment in de krant kan verschijnen. Fictie of werkelijkheid? U mag het zeggen. Wanneer de consument glassplinters in ‘het eten’ vindt is het leed niet te overzien. De media staat nog sneller bij u op de stoep dan de Voedsel- en Warenautoriteit. Tienduizenden euro’s directe schade en misschien wel miljoenen euro’s imagoschade. Kunt u zich dat veroorloven?

Folie voorkomt glassplinters bij ruitbreuk
En dat terwijl het voorkomen zo eenvoudig is. Dorigo-Wierper is gespecialiseerd in glassplinterveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie. Voor productie-, inpak- en opslagruimten. HACCPBRC en IFS zijn voor ons bekende begrippen en onze folie-oplossingen voldoen aan die normeringen.

Veiligheid en zekerheid
Maar voordat wij een oplossing ontwerpen doen wij eerst een onderzoek bij u op locatie. Alleen een maatwerkoplossing is goed genoeg en die ontwerpen wij graag samen met u. Immers: u heeft de kennis van voedingsmiddelen en uw bedrijf, wij die van splinterveiligheid. Ontwerp, montage, nazorg en controle op kwaliteit. Dat is zeker.

Bij de dagelijks productie, verwerking van levensmiddelen zorgt een speciale folie, bij glasbreuk, dat er geen scherpe delen in de voedingsmiddelen kan geraken. (H.A.C.C.P. B.R.C en IFS normering)