TwitterFacebook
    Zonwerende folies Warmtewerende folies Energiebesparende folies

Maritieme sector

De scheepvaart heeft dubbel last van teveel licht; directe lichtinval en reflectie van het zonlicht op het water. Zonder maatregelen kan het dus zomaar gebeuren dat de temperatuur in de stuurhut tot grote hoogte stijgt. En welke stuurman of kapitein kan dan nog effectief werken? Het is bewezen dat denkvermogen en reactievermogen sterk afnemen bij stijgende temperatuur. Zonder maatregelen is dit een onaanvaardbaar risico in de scheepvaart.

Passagier eist comfort
Maar er is meer. Wat te denken van passagiers op cruiseschepen? Even een raampje openzetten tijdens de vaart is er niet bij. Dus goed en veilig werken én een aangenaam klimaat voor de passagiers is cruciaal in de maritieme sector.

Veilig varen
Om effectief het zonlicht buiten de boot te houden passen wij vaak een duo-oplossing toe: zonwerende, en daarmee warmtewerende folie, gecombineerd met rollershades. Dit alles met behoud van een heldere doorkijk naar buiten. Prettig voor de passagiers, essentieel voor de bemanning.

Bijzonder is dat steeds meer buitenlandse rederijen de weg naar Dorigo-Rosbag in Duiven weten te vinden. De kennis van de sector, samen met de professionele en maatwerk oplossingen zorgen voor een beter resultaat.