TwitterFacebook
    Zonwerende folies Warmtewerende folies Energiebesparende folies

Over Dorigo Rosbag

De mensen
Het verschil zit in de mensen. Op een prettige en ontspannen manier zakendoen levert de beste resultaten op. In het ontwerp van de oplossing en het aanbrengen van de zonwering. Of het nu een folie of traditionele zonwering is, onze gespecialiseerde professionals werken snel en vakkundig zonder dat u daar hinder van ondervindt.
De vriendelijke benadering is belangrijk. En als het moet plakt de directie vrolijk op zaterdagmorgen mee. Saamhorigheid en aanpakken. Twee kernwoorden die het zakendoen met Dorigo-Rosbag kenmerken. Een ervaring die u zeker bevalt.

Gecertificeerde kwaliteit
Dorigo-Rosbag reist de hele wereld over om bij de beste fabrikanten de beste folies in te kopen. Met exclusieve contracten voor de Benelux. Alleen topkwaliteit dus. Wij vertellen u dat onze folies het zonlicht buitenhouden en toch een onbelemmerd zicht garanderen. Dat gelooft u natuurlijk direct. Toch laten wij alle folies die wij in het brede assortiment voeren uitvoerig testen. Om zeker te weten dat de folie voldoet aan de eisen die wij stellen en de eigenschappen die de fabrikant afgeeft. Dat zorgt voor zekerheid. Voor u én voor ons.
Bij deze testen controleert de certificerende partner gelijk of de folie voldoet aan de strenge eisen als splinterveiligheid van glas. Belangrijk voor de HACCP norm in de voedingsmiddelenindustrie en bijvoorbeeld toepassing in ziekenhuizen. Dorigo-Rosbag levert u de meerwaarde van veiligheid en zekerheid.
Naast de producten is de kwaliteit van de mens misschien nog belangrijker. Daarom leiden wij onze montageteams op tot heuse specialisten in het aanbrengen van gecertificeerde zonwering. Kwaliteit vanaf het ontwerp tot en met de nazorg.

Heldere werkwijze
Een goede oplossing begint altijd met een inventariserend gesprek. Daarin leren wij u graag kennen. Kijken we rond in het pand. Meten we lichtintensiteit en bespreken we de mogelijkheden. Pas dan maken we het ontwerp en ontvangt u een offerte op maat. Na uw akkoord wordt een project opgestart. Want alleen de zonwerende folie opplakken is niet genoeg. Uw mensen willen natuurlijk geen hinder ondervinden tijdens de montage. Er moet afstemming plaatsvinden over wie, wat, wanneer gaat doen. Meedenken met uw organisatie en processen. Projectmatig vindt de gefaseerde uitrol plaats en stellen wij samen met u een controleplan op. Een folie heeft niet het eeuwige leven, is aan slijtage onderhevig en daarom geldt het credo: meten is weten. Elke paar jaar, of vaker wanneer nodig, meten wij de lichtdoorlatendheid van de folie en brengen wij advies uit met een vervangingsplan.

Onze garantie
Wist u dat een op de duizend ruiten in gebouwen spontaan breken door de beweging van het gebouw alleen? En dat slechts éénduizendste van de ruiten springt als gevolg van spanningen, veroorzaakt door een zonwerende folie? Dat is gelijk onze garantie! Geen ruitbreuk als gevolg van onze zonwerende, UV-werende en Infraroodwerende folies.

VCA kwaliteitssysteem
VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu). Dit systeem houdt in het kort in: dat wij werken volgens de richtlijnen die er voor zorgen dat wij met betrekking tot veiligheid, gezondheid en het milieu. Dit betekend voor ons dat wij op het gebied van veiligheid alles er aan doen zodat wij, onze mensen en de mensen in onze omgeving geen gevaar lopen om gewond (of erger) te geraken, Dat iedere werknemer recht heeft op een goede gezondheid en die dat ook blijft behouden, het milieu niet aangetast wordt door de werkzaamheden die wij doen.

De attentiepunten worden zoveel mogelijk van te voren bekeken, besproken en vastgelegd. Onze medewerkers worden vooraf geïnformeerd over de uit te voeren werkzaamheden door ons en indien nodig door onze opdrachtgevers.  Iedereen heeft de opleidingen genoten die hiervoor in aanmerking komen. Iedereen heeft een Basis-VCA-Diploma. Dorigo-Rosbag is sinds 2006 gecertificeerd voor het VCA*. Hierdoor ontstaat de situatie dat mensen weten waar ze mee bezig zijn.